Home » Queensland

Vinn resa till Queensland!

2 april 2011 2 183 visningar 2 kommentarer

Under TUR-mässan var det nog fler än jag som fyllde i diverse tävlingsformulär och lämnade visitkort i hopp om att vinna drömresan till fjärran land. Tanken på en plats med vit sand, klarblått vatten och en sol skinande från en klar himmel, får väl del flesta av oss att sucka längtansfullt.

Även om det inte var din tur på TUR så finns en liten chans. I alla fall om du skulle kunna tänka dig att vandra i regnskogen med Janne på ekonomiavdelningen, snorkla på Stora Barriärrevet med Harriet på it-supporten, se ledningsgruppen jagas av en krokodil eller kolla in Brisbanes nattliv tillsammans med killarna på lagret.
Så här säger nämligen chefen för Tourism Queensland, Anthony Hayes:

”Great companies are built by the great people within them, so we’d like to reward that hard work by giving one lucky company the chance to win the Ultimate Reward – AUD $1,000,000 worth of Queensland travel experiences for their staff.”

OK, alla dina arbetskamrater kanske inte är de roligaste att ha att göra med, men tillsammans i en laid-back tillvaro i Queensland skulle du säkert kunna hitta förlåtande drag hos dem alla. Första pris är alltså en miljon australiendollar (drygt sex miljoner kronor) att ha roligt för i Queensland.
Nej, det spelar ingen roll vad för slags företag eller organisation det handlar om eller hur många anställda det är.

Hur ska du nu göra för att få se Greta i växeln hoppa bungy? Jo, sätt ihop ett filmklipp på 60 sekunder, där ni visar ett sånt trevligt företag ni är och varför det vore extra roligt att åka till just Queensland. Skicka sedan in den innan den 30 april 2011 till Million Dollar Memo
Genom ett sinnrikt uttagningssystem med flera deltävlingar under våren och sommaren kommer till sist en vinnare att koras den 31 augusti.

Kommer du att gå in till din chef i morgon med adressen www.milliondollarmemo.com på en gul post-it?

Tipstack till Minett på Resedrömmen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer »

  • Ulrika Brohede säger:

    Absolut, vi har precis köpt en videokamera till avdelningen och den måste ju användas till något vettigt!

  • Johan Drejenstam (author) säger:

    Keep us posted! :)

Tyck till!

Skriv din kommentar nedan eller lämna en trackback från din sida. Det går även bra att prenumerera på kommentarer till detta inlägg via via RSS.

Som den sanne Australienälskare du är skriver du inga dumheter och håller dig till ämnet. Spam undanbedes vänligen.

Följande HTML-taggar går att använda:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Gravatarer funkar här. Vill du ha en egen globally-recognized-avatar, surfa in här.