Home » Australia at YouTube, New South Wales

Veckans YouTube

15 maj 2011 2 334 visningar 2 kommentarer

Kanalen Overlander på Youtube har filmklipp från hela Australien; mestadels innehållande möten med intressanta människor, som berättar om platsen där de bor.
Jag har valt ett klipp från Nimbin, som jag skrev om i november förra året. Nimbin är som sagt en speciell plats men speciella människor.
Eftersom jag alltid tyckt att män med långt hår, långt skägg och runda glasögon har något lätt lustigt men också coolt över sig, fick det bli just denna film. Dessutom är det befriande att se att inte alla människor gladeligen rusar på i ekorrhjulet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer »

  • Samuel Sundin säger:

    Nimbin är ändå för coolt tycker jag! Härligt att man vågar stå ut från ”mainstream” samhället, kan behövas ibland tycker jag.

  • Johan Drejenstam (author) säger:

    Nimbin är väldigt coolt! Jag är förvisso ytterst tveksam till cannabis men i övrigt tilltalar livsstilen och attityden mycket. Jag skulle hellre ta en fika/öl med någon från Nimbin än en börsmäklare från Sydney. :)

Tyck till!

Skriv din kommentar nedan eller lämna en trackback från din sida. Det går även bra att prenumerera på kommentarer till detta inlägg via via RSS.

Som den sanne Australienälskare du är skriver du inga dumheter och håller dig till ämnet. Spam undanbedes vänligen.

Följande HTML-taggar går att använda:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Gravatarer funkar här. Vill du ha en egen globally-recognized-avatar, surfa in här.