Home » Australia at YouTube, Queensland

Veckans YouTube

24 april 2011 2 301 visningar 3 kommentarer

Min bror ska till Brisbane på konferens i en vecka i oktober. Som väl är har han några lediga dagar att utforska Queenslands huvudstad med omgivningar.

Veckans filmklipp är en liten teaser till honom och alla andra som funderar på att bege sig till Brisbane:

Vad tycker ni att brorsan ska passa på att se och göra?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Kommentarer »

 • Svante säger:

  Verkar ju vara en riktigt fin stad, med ”friendly locals” som det utlovas i klippet.
  Jag skulle iof klara mig ganska långt med ett gäng öl och en sandstrand, men tar gärna till mig tips på andra aktiviteter man inte får missa.

 • Emmy säger:

  Brisbane är en trevlig stad. Minns dock när jag bodde i Sydney hur de som bor i NSW av princip inte tycker om Brisbane. Underligt kan man tycka. Ny flik på min blogg idag om min resa runt Australien förresten! Ha det gott!

 • Johan Drejenstam (author) säger:

  Har inte riktigt fastnat för Brisbane. Kan inte riktigt påstå att jag gett staden en chans. Det har mer varit ett ställe som jag stannat på ett par-tre dagar och sedan dragit vidare.
  Jag har fått uppfattningen att resten av Australien har en lätt nedlåtande attityd mot Queensland. Invånarna där anses vara lite bonniga och det finns en del skämt just på det temat.
  Jag åkte buss från Queensland och in i Nothern Territory. När vi passerade gränsen önskade busschauffören oss välkomna in i N.T. Sedan tillade han: ”And to your Queenslanders, welcome to Australia!” :)

Tyck till!

Skriv din kommentar nedan eller lämna en trackback från din sida. Det går även bra att prenumerera på kommentarer till detta inlägg via via RSS.

Som den sanne Australienälskare du är skriver du inga dumheter och håller dig till ämnet. Spam undanbedes vänligen.

Följande HTML-taggar går att använda:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Gravatarer funkar här. Vill du ha en egen globally-recognized-avatar, surfa in här.