Home » Australia at YouTube, Sydney

Veckans YouTube

4 mars 2011 1 846 visningar Inga kommentarer

Jag är svag för Flash Mobs; dvs en grupp människor som kommer överens om att göra något tillsammans på en allmän plats. Det kan vara hundratals människor som plötsligt står helt stilla på ett torg, eller en stor, glad hejarklack som möter upp för att heja på ett knattelag i fotboll. Ofta sköts kontakten mellan deltagarna via sociala medier och när man väl genomför sin grej, är det första gången som man träffas på riktigt.

Andra aktioner kräver lite mer förberedelse. Ett exempel är denna dansuppvisning vid Operahuset i Sydney. Det är en vibrerande omgång glädje, som liksom har brutit sig loss från finkulturen, som finns inne i det berömda huset.
Det är ett fantastiskt klipp och jag kan lova att så här har du aldrig sett Kylie Minouge tidigare. Inte ens Kylie Minouge har sett Kylie Minouge så här… :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tyck till!

Skriv din kommentar nedan eller lämna en trackback från din sida. Det går även bra att prenumerera på kommentarer till detta inlägg via via RSS.

Som den sanne Australienälskare du är skriver du inga dumheter och håller dig till ämnet. Spam undanbedes vänligen.

Följande HTML-taggar går att använda:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Gravatarer funkar här. Vill du ha en egen globally-recognized-avatar, surfa in här.