Home » Resa till Australien

TUR 2012

20 mars 2012 1 886 visningar Inga kommentarer

Vi närmar oss med stormsteg Sveriges, ja inte bara det utan Skandinaviens, största rese- och turistmässa: TUR. Som vanligt hålls den i Svenska Mässans lokaler i Göteborg, ett stenkast från Liseberg.
Som jag skrev redan för ett år sedan så är det en resa i sig att besöka denna mässa. Med bara ett par steg förflyttar man sig mellan länder, ja världsdelar, utan att behöva visa upp varken pass eller visum.
En nyhet för i år är förresten att almänheten släpps in redan på fredagen kl 14.00.

För oss Australienintresserade är det givetvis ett måste att besöka dessa montrar: MyPlanet, Australienresor och Tour Pacific.
Själv kommer jag att ta en sväng förbi Vagabonds monter också.

Jag kanske blommar ut lite väl i raderna här ovan. Det är ju givetvis inte som att besöka ett land eller en stad på riktigt, men man kan i alla fall plocka upp några kataloger och prata med folk som kan resemålen. Ett besök på TUR kan bli inspiration för nästa resa. Ta en sväng runt och hör vad som är det hetaste i Australien i år!

Öppettider
Tors 22 mars 09.00-18.00 (Endast för fackbesökare)
Fre 23 mars 10.00-18.00 (Fackbesökare. Från kl 14.00 även öppet för allmänheten)
Lör 24 mars 09.00-18.00
Sön 25 mars 10.00-17.00

Lista över utställare på TUR 2012.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tyck till!

Skriv din kommentar nedan eller lämna en trackback från din sida. Det går även bra att prenumerera på kommentarer till detta inlägg via via RSS.

Som den sanne Australienälskare du är skriver du inga dumheter och håller dig till ämnet. Spam undanbedes vänligen.

Följande HTML-taggar går att använda:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Gravatarer funkar här. Vill du ha en egen globally-recognized-avatar, surfa in här.