Home » Resa till Australien

TUR 2011

22 mars 2011 2 041 visningar Inga kommentarer

TUR-mässan närmar sig med stormsteg. TUR är den stora mässan för resor och turism, och i år hålls den 24-27 mars. (Öppet för allmänheten 26-27 mars)
Det brukar vara en trevlig mässa och man åker hem med ytterligare några idéer och drömmar. Det blir lite som en hastig jordenruntresa: Ena stunden befinner man sig i Kanada för att sedan traska vidare till Tyskland, Malta och Mexico. Efter en fika är man redo för att tackla Nya Zeeland, Härjedalen och Sydafrika.

Jag kommer att vara på mässan på torsdag. Jag hoppas få lite inspiration för kommande blogginlägg och resor. Jag kommer givetvis också att marknadsföra Australienbloggen.
Skulle någon vilja träffas för att ta en fika och prata Australien eller bara säga hej, så går det alldeles utmärkt. Maila mig på info@australienbloggen.se så kan vi bestämma en tid. Jag läser mail fortlöpande under dagen.
Om tekniken funkar kommer jag dessutom att live-blogga från mässan. Titta alltså in här under torsdag eftermiddag!

Vi som gillar Australien kommer att ha några montrar att kolla in lite extra. Jag hörde av mig till några, som säljer resor till Down Under för att höra vad de har på gång för TUR-mässan 2011.


Monter:
A03:30

På vilket sätt utmärker ni er som leverantör/arrangör av resor till Australien?
Helt klart vårt inarbetade varumärke och vår stora kunskap och starka passion för Australien som resmål. Vi har inga mellanhänder utan kan vara mycket snabba på att ta in nya produkter/sevärdheter från en dag till en annan vilket har stor betydelse i denna dynamiska bransch.
Prisnivån har också viss betydelse då många lockas att boka sin egen resa via internet. Vi har tack vare att vi förmedlar utan mellanhänder en bättre möjlighet till att hålla konkurrenskraftiga priser.

Kommer ni att ha något mässerbjudande?
Ja absolut! Vi vill gärna visa alla våra besökare och kunder att vi sätter stort värde på att de besöker TUR och MyPlanet genom att dela ut ett presentkort till ett värde av 500 kr som kan användas vid köp av paketresor genom MyPlanet. På detta sätt öppnar vi upp för alla möjligheter så alla kunder har glädje av vårt TUR-erbjudande.

Vad bör man inte missa när man är i Australien?
Detta är en mycket vanlig fråga! Alltid lite knepig att svara på då vi har många återkommande kunder som då vill se nya sidor av Australien på nästa, nästa och åter nästa resa. Men låt oss fundera på vad förstagångsbesökaren ”oftast” önskar att se. Det brukar handla om att få se Australiens olika sidor ”the green, the blue and the red” – dvs regnskogen, revet och the outback – t ex vår Gyllene Triangel som är vår mest populära resa.
Upplevelser man inte får missa som vi försöker baka in i resan kan också vara Kangaroo Island ”Australiens galapagos” som bjuder på ett fantastiskt djurliv och Fraser Island som är världens största sandö är ännu en fantastisk upplevelse som ger minnen för livet. Listan kan göras oändlig…
MyPlanetMonter:
A03:29

På vilket sätt utmärker ni er som leverantör/arrangör av resor till Australien?
Vi kan Australien! Våra resesäljare har stor erfarenhet av Australien då de antingen kommer här ifrån, har bott, studerat eller rest mycket i detta fantastiska land. Alla som arbetar på Australienresor är Aussie Specialists, dvs. har gått igenom ett utbildningsprogram som Tourism Australia har. Vi skräddarsyr resor till alla våra kunder så vi kan erbjuda resor som passar de flesta önskemål, åldersgrupper och plånböcker.

Kommer ni att ha något mässerbjudande?
Nej inget speciellt mässerbjudande, men våra priser är alltid konkurrenskraftiga, både vad gäller upplevelser och själva resan. Men vi kommer att ha en tävling där man som besökare kan vinna ett presentkort värt 5000 kr.

Vad bör man inte missa när man är i Australien?
Det beror ju lite på tid och intresse, men förutom de kända ikonerna så rekommenderar vi varmt djurlivet och naturen på Kangaroo Island och i Kakadu National Park.
AustralienresorMonter:
A04:48

På vilket sätt utmärker ni er som leverantör/arrangör av resor till Australien?

Vi visar stor omtanke om våra kunder och sätter oss in i kundens situation och förväntningar. Vi lämnar inget åt slumpen och motiverar alla val av hotell och turer. Att välja det billigaste hotellet i t ex Sydney för att få en bokning är inget för oss. Det ”billiga” hotellet kanske ligger i ett mindre populärt område och kräver långa resor med taxi eller andra färdmedel för att nå city. Vi vill ge kunden mervärde snarare än lågpris.

Kommer ni att ha något mässerbjudande?
Många flygbolag har sänkt sina priser rejält på Australien och vi erbjuder dessa förmånliga flygalternativ. Vi har inga generella mässerbjudanden, vi ser främst mässan som en fantastisk möjlighet att möta våra kunder (gamla och nya) öga mot öga. Vi vill sälja våra resor och service på kompetens.

Vad bör man inte missa när man är i Australien?
Många kunder fokuserar på Australiens östkust, men vi vill gärna lyfta fram Västra Australien med Perth som gateway. Inom några timmar från staden kan man få simma med delfiner, se valar och dricka underbara viner i vinområde Margreth River. Sedan är Kangaroo Island söder om Adelaide ett ”måste” som vi föreslår till allt fler kunder. Ön kallas ibland för Australiens svar på Galapagos pga sitt rika djurliv.
Tour Pacific


Där har ni det från tre håll: Åk till Kangaroo Island!
Givetvis har Australienbloggen varit där och en artikel kommer i början av april.

Vi ses på TUR!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tyck till!

Skriv din kommentar nedan eller lämna en trackback från din sida. Det går även bra att prenumerera på kommentarer till detta inlägg via via RSS.

Som den sanne Australienälskare du är skriver du inga dumheter och håller dig till ämnet. Spam undanbedes vänligen.

Följande HTML-taggar går att använda:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Gravatarer funkar här. Vill du ha en egen globally-recognized-avatar, surfa in här.