Home » Other

Tävling – Vinn pengar till Australienresa!

31 maj 2011 2 324 visningar Inga kommentarer

Vi är alla ute efter genvägar; ett sätt att nå till målet utan att behöva lägga ner riktigt så mycket pengar eller tid, som man egentligen måste göra.
För oss Australienfrälsta vore en genväg till detta förlovade, men ack så avlägsna, land av godo. Nu finns det inga fysiska genvägar. Australien ligger där det ligger; retfullt långt bort. Å andra sidan tycker jag att just avståndet också är en del av charmen med att resa dit. Det går ju knappt att komma längre bort från Sverige.
Då återstår de ekonomiska genvägarna. Alla har vi ju en gammal faster som trycker en slant i vår han med orden: ”Gör nu något riktigt roligt för den här pengen!”
Va, brukar era fastrar inte ge er pengar? Har ni inte ens en faster?

Nåja, då får MyPlanet vara vår faster och genväg till Australien. Vad jag försöker säga är att MyPlanet har utlyst en tävling, där priset är 10 000 kr att användas till en Australienresa. Allt man behöver göra är att svara på en enkel fråga. Det är ju ungefär vad en flygbiljett kostar.
Se vidare här!

Obs! Sista tävlingsdag är den 9 juni 2011.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tyck till!

Skriv din kommentar nedan eller lämna en trackback från din sida. Det går även bra att prenumerera på kommentarer till detta inlägg via via RSS.

Som den sanne Australienälskare du är skriver du inga dumheter och håller dig till ämnet. Spam undanbedes vänligen.

Följande HTML-taggar går att använda:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Gravatarer funkar här. Vill du ha en egen globally-recognized-avatar, surfa in här.