Home » Flying, Resa till Australien

Singapore Airlines flygpriser till Australien 2011

23 januari 2011 4 183 visningar 2 kommentarer

Singapore Airlines har annonserat lägre priser för resor till Australien och Nya Zeeland under 2011. Biljetten till Australien kommer under kampanjperioden att kosta från ca 10700 kr inklusive skatter. Priset gäller under stora delar av 2011 och biljetten ska bokas senast 28 februari. Hör närmare med din resebyrå.

Singapore Airlines är känt för sin mycket höga servicenivå (man utsågs till bästa flygbolag 2007) och för sin moderna flygplansflotta. Man var först med att börja flyga med Airbus 380. Jag har flugit ett par gånger med Singapore Airlines och har bara gott att säga om dem. Det är med andra ord ett prisvärt erbjudande.

Flyger man med Singapore Airlines får man dessutom tillfälle att stanna i just Singapore. Hör dig för efter förmånliga stop-over-paket. Dessa brukar inkludera transfer från flygplatsen in till staden, övernattning på bra hotell samt ibland också sightseeing.

Singapore är en intressant stad, som präglats av sin tid som brittisk koloni samt av de tre stora folkgrupper med olika kulturer och religioner, som bor där idag: Kineser, malajer och indier.
Jag rekommenderar ett besök!

MyPlanet
Australienresor

Ett senare inlägg om flygpriser till Australien 2011

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer »

  • Ulrika Brohede säger:

    Vi fölg med Singapore Airlines och har bra erfarenhet från bolaget! (Förutom att när vi skulle stiga ur planet efter 11-12 timmar i normala flygfåtöljer fick vi gå genom 1:a klass avdelningen där man hade breda helt fällbara säten, kuddar, filtar och space!)

  • Johan Drejenstam (author) säger:

    Ja, tänk den som ändå fick åka där. Vi blev visserligen uppgraderade en gång till business class, men det är nog ett betydligt större hopp upp till 1:a klass…

Tyck till!

Skriv din kommentar nedan eller lämna en trackback från din sida. Det går även bra att prenumerera på kommentarer till detta inlägg via via RSS.

Som den sanne Australienälskare du är skriver du inga dumheter och håller dig till ämnet. Spam undanbedes vänligen.

Följande HTML-taggar går att använda:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Gravatarer funkar här. Vill du ha en egen globally-recognized-avatar, surfa in här.