Home » Flying, Resa till Australien

Qantas presenterar kampanjpriser för vintern 2011-2012

21 september 2011 3 407 visningar Inga kommentarer

Går du och funderar på en sväng till Australien? Kanske står du och väger lite i ditt beslut? Det kostar ju en del att resa dit och det finns mycket annat man kan lägga pengar på än att resa till andra sidan jorden.
Å andra sidan kan kanske de senaste kampanjpriserna från Qantas hjälpa dig att bestämma dig. Eller vad sägs om 9500 kr (inklusive skatter och avgifter)?
Själv tycker jag att det låter väldigt resonabelt. Jag undrar om Singapore Airlines kommer att matcha detta..?
Kampanjpriserna gäller för utresa fram till och med 8 december 2011. Därefter börjar högsäsongen. Emellertid går det att boka till kampanjpriser igen med utresa från 30 december 2011 till 31 mars 2012.

Och rubriken på denna artikel är ju aningen missvisande. Visserligen är det ju vinter när du kliver på planet här i Sverige, men när du kommer fram till Australien är det… sommar! Var det någon som bestämde sig nu?

Länkar till två resebyåer:
MyPlanet
Tour Pacific

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tyck till!

Skriv din kommentar nedan eller lämna en trackback från din sida. Det går även bra att prenumerera på kommentarer till detta inlägg via via RSS.

Som den sanne Australienälskare du är skriver du inga dumheter och håller dig till ämnet. Spam undanbedes vänligen.

Följande HTML-taggar går att använda:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Gravatarer funkar här. Vill du ha en egen globally-recognized-avatar, surfa in här.