Home » Flying, Resa till Australien

Qantas jubilerar – billiga biljetter finnes

18 november 2010 3 021 visningar 2 kommentarer

Under en promenad i Göteborg för ett par veckor sedan såg jag en restaurang som ville locka fler gäster med ett tioårsjubileum. Det vankades ”gratis” dessert för den som dristade sig att beställa en meny. Jag vet dock en bättre deal:

OBS! Detta erbjudande gick ut den 26 november 2010!
Står du i begrepp att nästa års resa till Australien, bör du absolut kolla om Qantas erbjudande är något för dig.
Qantas, Australiens ledande flygbolag, fyller 90 år och frestar med låga priser:
Om du bokar innan/mellan 22 – 26 november, kostar det från 9850 kr (inkl. skatter). Biljetten gäller för utresa mellan 7 februari – 9 juni 2011. Senast ett år efter utresa ska du åka hem till Sverige igen.
Har du kanske lite bråttom eller bara vill se saker och ting lite ovanifrån? Bra, för de snälla människorna på Qantas ger dessutom rabatt med 50 % på inrikesflygpasset Walkabout Pass.

En av fördelarna med att resa med just Qantas är att man flyger på flest städer i Australien av alla flygbolag. Du behöver alltså inte nödvändigtvis starta din resa i Sydney utan kan lika gärna landa i Adelaide och befinna dig på en av de fina vingårdarna i Barrossa Valley samma eftermiddag. Kanske flyger du hellre till Darwin och reser därifrån direkt ut till Kakadu National Park och kollar krokodiler. Om du känner dig mer dragen till den västra sidan, flyger du med Qantas till Perth och några timmar efter att du har landat smuttar du på en cappuccino på caféet vid färjeläget på Rottnest Island. Ett äventyr på Stora Barriärrevet ligger inte långt bort, om det står Cairns på din biljett. Tasmaniens tempererade regnskogar är inom räckhåll för den, som flyger till Hobart. Ta mark på Tullamarine Airport och du har Melborne för dina fötter och kanske ett besök på Victorian Art Museum först på din att-göra-lista.

Jag vet inte hur det är med er, men jag blev om möjligt ännu mer sugen på att resa till Australien.

Länkar till tre resebyråer:
MyPlanet
Australienresor
Tour Pacific

Qantas presenterar själva sitt 90-årsjubileum:
Länk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer »

  • Ulrika Brohede säger:

    Mycket lockande! Ska apselut dit någon mer gång, men just för tillfället är Australien fredat från mamma till utbytesstudent där.

  • Johan Drejenstam (author) säger:

    Menar du att landet inte är stort nog för er båda? :)

Tyck till!

Skriv din kommentar nedan eller lämna en trackback från din sida. Det går även bra att prenumerera på kommentarer till detta inlägg via via RSS.

Som den sanne Australienälskare du är skriver du inga dumheter och håller dig till ämnet. Spam undanbedes vänligen.

Följande HTML-taggar går att använda:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Gravatarer funkar här. Vill du ha en egen globally-recognized-avatar, surfa in här.