Home » Other

Men var är Andrew?

9 december 2010 2 494 visningar En kommentar

Jag tror att jag just har läst om killen, som har mitt drömjobb. Han kuskar Australien runt i två månader och skriver om sin resa. Han arbetar för National Geographic Traveler, som i största allmänhet verkar vara en alldeles förnämlig arbetsgivare. Jag gissar att Andrew Evans, som skribenten/resenären heter, kommer att leverera ett antal reportage ackompanjerade med högklassiga fotografier, när han väl är hemma igen.

Andrew Evans.
Foto: National Geographic Traveler

Emellertid slänger han redan nu ut små köttben via sin blogg till oss Australienfantaster. Varje vardag publicerar han en bild ihop med ett par ledtrådar. Sedan får alla vara med och gissa via kommentarerna eller Twitter var han befinner sig. Rätt svar publiceras följande vardag klockan 17 svensk tid. Pris? Äran!

Andrew startade i Melbourne den 1 december och höll till där några dagar för att sedan fortsätta till Bendigo, som är en klassisk guldgrävarstad i centrala Victoria.
Vad är bilden från 8 december tagen? De flesta verkar tro att det är i de höglänta delarna av Victoria, men var? Kollar man hans Twitter verkar han nu vara i South Australia, vilket ökar på förvirringen. Han har dessutom åkt båt och kört på en känguru, vilket tyder på att han, när detta skrivs, är på Kangaroo Island. Blir det måhända en bild på Remarkable Rocks idag den 9 december?
Jag kommer absolut att följa Andrew Evans på hans resa.

Är du sugen på en Australienquiz? Jag borde göra en själv men i väntan på den kan du alltid testa National Geographics egen. Jag fick nio rätt av tio. Hur många fick du?

Tipstack till MinettResedrömmen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En kommentar »

  • Ulrika Brohede säger:

    0 rätt, men kul idé! (det var lite svårt att hitta länken i din text)

Tyck till!

Skriv din kommentar nedan eller lämna en trackback från din sida. Det går även bra att prenumerera på kommentarer till detta inlägg via via RSS.

Som den sanne Australienälskare du är skriver du inga dumheter och håller dig till ämnet. Spam undanbedes vänligen.

Följande HTML-taggar går att använda:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Gravatarer funkar här. Vill du ha en egen globally-recognized-avatar, surfa in här.