Home » Other

Intryck och avtryck från TUR 2011

25 mars 2011 2 076 visningar 3 kommentarer

Det var en lyckad dag på TUR 2011. Jag hade förmånen att träffa trevliga människor, som arbetar på ett eller annat sätt med att lyfta fram Australien, som ett fantastiskt resmål. Det slog mig att i den meningen är vi ju alla kollegor. Jag satt ner med representanter från MyPlanet, Australienresor och Tour Pacific och pratade om vad som just gör Australien till ett så underbart land att resa till och i. De samtalen kommer att redovisas här i form av intervjuer under de närmaste veckorna.

En insikt som kom till mig just under dessa pratstunder, var att man brinner för Australien. Med ett eget förflutet inom resebranschen vet jag att det nödvändigtvis inte behöver vara fallet; att man är väldigt förtjust i de platser dit man vill locka kunden.
Igår på TUR mötte jag emellertid en entusiasm som var så stark att den nästan gick att ta på. Det gick att se i ögonen på dem jag pratade med, när vi diskuterade känslan av att flyga in över Sydney. Själv får jag alltid gåshud vid blotta tanken…

Vimmel och mingel:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Kommentarer »

 • Steph säger:

  Jag ser verkligen fram emot att besöka Tur-mässan imorgon!
  I december smäller det:D
  Vill fira nyår i Sydney och väntar på att hostlet med grymmaste utsikten ska släppa sina rum om ett par dagar. Har du några tips om vad mer man brukar göra i Sydney under nyårsafton?

 • Steph säger:

  Mount cook ligger mer västerut va? Bilderna tog jag en bit utanför Christchurch

 • Johan Drejenstam (author) säger:

  Hej Steph!
  Jag har inte varit i Sydney över nyår, men precis som på Australia Day så verkar det mesta hända nere i hamnen. Läs Ulrikas kommentar till min artikel om nyår i Australien.

  Ja, Mt. Cook ligger sydväst om Christchurch.

Tyck till!

Skriv din kommentar nedan eller lämna en trackback från din sida. Det går även bra att prenumerera på kommentarer till detta inlägg via via RSS.

Som den sanne Australienälskare du är skriver du inga dumheter och håller dig till ämnet. Spam undanbedes vänligen.

Följande HTML-taggar går att använda:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Gravatarer funkar här. Vill du ha en egen globally-recognized-avatar, surfa in här.