Home » Culture, Music

Evenemangstips

29 april 2010 2 856 visningar Inga kommentarer

Ibland kan det kännas som att det är alldeles för många flygplansmil mellan en själv och Australien. Då kan man försjunka i drömmar och minnen och försöka återkalla känslan att vara där. Med hjälp av australisk musik och en bildvisningsshow från senaste resan känns det lite lättare. Är det dessutom grillsäsong kan du ju alltid låtsas att du är på ett australiskt BBQ och inte hemma i trädgården. Kanske kan du svänga ihop en smaskig pavlova till kaffet?

När den sortens självsuggestion inte fungerar så finns det andra knep att ta till. Gå på ett föredrag! Bor du i Västsverige har du en gyllene chans nu på tisdag:

4 maj kl 18.00 2010 på Bohusläns museum i Uddevalla
Varmt välkomna till en spännande föreläsning om Australiens urbefolkning aboriginerna. ”Från drömtid till nutid”.
Lars Wallin berättar och visar bilder från sina 7 rundresor i Australien samt turnéer med den Aboriginska gruppen The White Cockatoo Performing Group. Det kommer även att bjudas på livemusik av Lars Wallin & The TribeLars.
Man kan reservera biljetter hos museet: 0522-65 65 01.

Jag kommer att åka från Kungälv vid 17-tiden. Är det någon som vill möta upp där eller ansluta längs med E6 någonstans på vägen till Uddevalla så maila mig på info@australienbloggen.se

 

Fotnot: Bilderna är lånade av Lars Wallin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tyck till!

Skriv din kommentar nedan eller lämna en trackback från din sida. Det går även bra att prenumerera på kommentarer till detta inlägg via via RSS.

Som den sanne Australienälskare du är skriver du inga dumheter och håller dig till ämnet. Spam undanbedes vänligen.

Följande HTML-taggar går att använda:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Gravatarer funkar här. Vill du ha en egen globally-recognized-avatar, surfa in här.