Home » Resa i Australien, Resa till Australien

Detta har jag sett av Australien

26 oktober 2012 3 341 visningar 3 kommentarer

Jag satt och lekte lite med TripAdvisor på Facebook i veckan. När det var dags att uppge vilka ställen i Australien, som jag har sett, blev jag givetvis extra noggrann. Det i sin tur fick mig att drömma mig bort en stund…

Här är kartan som blev. Jag tycker att jag har sett mycket av landet, men oj vad tomt det är på vissa ställen. Visst är det ganska självklart vart nästa resa ska gå?

Är det förresten någon som kan lura ut vad pilen pekar på?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Kommentarer »

 • Tess säger:

  Ja visst är det kul att få lite överblick på var man varit. :-) jag funderar på att sätta upp en Australien-karta hemma på väggen med nålar.. Kul att komma hem från en resa och nåla några nya platser. :-)

 • Rosita säger:

  Otroligt så många platser i Australien du har besökt! Nyfiken fråga, är detta före eller även efter du fick barn? Reser du/ni med familjen till AUS? Som 3-barnsmamma blir jag nyfiken eftersom jag inser vad det kostar, och även till viss del begränsar möjligheten till ”upptäckande” vilket man troligtvis har större behov för i AUS än på Mallorca … Du förstår nog vad jag menar :-) Jag är ju väldigt FÖR att resa MED barn, mitt webbforum fokuserar ju på det, men till Australien vette sjutton när/om vi kommer hela familjen (5 personer) pg. a avstånd och kostnader det innebär.

  Hälsningar Rosita med nästan 30 utlandsresor MED barn i bagaget. Men inte just AUS (med barn)

 • Johan Drejenstam (author) säger:

  Vi har inte haft med några barn på resorna. Vi drömmer om/planerar en gemensam resa dit med alla barn runt 2017. Dessförinnan ska jag dit själv dock… ;)

Tyck till!

Skriv din kommentar nedan eller lämna en trackback från din sida. Det går även bra att prenumerera på kommentarer till detta inlägg via via RSS.

Som den sanne Australienälskare du är skriver du inga dumheter och håller dig till ämnet. Spam undanbedes vänligen.

Följande HTML-taggar går att använda:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Gravatarer funkar här. Vill du ha en egen globally-recognized-avatar, surfa in här.