Home » Nature and wildlife

Den trägne odlaren… inte!

13 maj 2012 2 808 visningar 3 kommentarer

Trogna läsare av Australienbloggen har följt mina tafatta försök att få australiska frön att gro och mina eukalyptusäventyr i egna trädgården. Nu är det ju tyvärr så att alla inte är ämnade att klara av allt. Jag är t.ex. inte speciellt bra på hjärtkirurgi. Behöver du en tolk som fixar att översätta kantonkinesiska till turiska ska du se dig efter någon annan. Inte heller gör jag bra ifrån mig bakom spakarna på en Airbus A380.

Till listan över saker jag inte är speciellt bra på lägger jag nu odla australiskt i trädgården. För att göra det hela lite mer officiellt så har jag spelat in en film med besvärande bevis.


Ja, jag vet att de gula blommorna är svalört och inget annat!
 

R.I.P.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Kommentarer »

 • Emma-Lou säger:

  Du försökte åtminstone! Jag suger också på växter ;-)

  Svar: Tack så mycket, sonen är helt eld och lågor just nu!!!

 • Anders Liljeqvist säger:

  Roligt! Kanske att det var för fuktig och nyttig jord? Temperaturen är nog ok, men kanske att du skulle ha planterat den mer sandigt och torrt? Coolt initiativ!

 • Johan Drejenstam (author) säger:

  Kanske det. Å andra sidan så växte den så det knakade förra sommaren. Det var vintern som tog kol på den, fastän jag täckte över den.

Tyck till!

Skriv din kommentar nedan eller lämna en trackback från din sida. Det går även bra att prenumerera på kommentarer till detta inlägg via via RSS.

Som den sanne Australienälskare du är skriver du inga dumheter och håller dig till ämnet. Spam undanbedes vänligen.

Följande HTML-taggar går att använda:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Gravatarer funkar här. Vill du ha en egen globally-recognized-avatar, surfa in här.