Home » Other

Australienbloggen på TUR 2011

24 mars 2011 1 378 visningar Inga kommentarer

Jag är på plats på TUR. Givetvis är det fullt med folk. Med förflutet i resebranschen springer jag på gamla arbetskamrater och det är ju roligt. Jag har spanat i de montrar som är intressanta för mig; dvs de som jag skrev om i mitt förra inlägg plus några till.

Jag har några möten inbokade under eftermiddagen och jag tror att det kan komma att ge ett par intressanta intervjuer på bloggen.
Givetvis ska jag passa på att mingla och dela ut så många visitkort som möjligt. Det är viktigt att nätverka och skapa nya kontakter. Eventuellt blir det ett litet framträdande med didgeridoon också. Vi får se om andningen fungerar, när jag väl sitter där med röret…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tyck till!

Skriv din kommentar nedan eller lämna en trackback från din sida. Det går även bra att prenumerera på kommentarer till detta inlägg via via RSS.

Som den sanne Australienälskare du är skriver du inga dumheter och håller dig till ämnet. Spam undanbedes vänligen.

Följande HTML-taggar går att använda:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Gravatarer funkar här. Vill du ha en egen globally-recognized-avatar, surfa in här.