Home » Australienbloggen

Australienbloggen på Facebook

14 februari 2011 1 946 visningar Inga kommentarer

Hallå Australienälskare!

Som flera av er redan vet finns Australienbloggen på Facebook. Om ni finns på Facebook så är ni mer än välkomna att titta in där och ”gilla”. Även ni som inte har registrerat er på Facebook kan titta in för att läsa.

Vad skrivs där då? Det är mestadels korta meddelande i stil med ”Imorgon kommer en ny artikel att publiceras på Australienbloggen” och liknande.
Kortare ”påpekanden” eller liknande, som just för att de är så korta, inte passar här. Något i stil med: ”Ooooh, vad jag längtar till Adelaide just nu!”
Jag har också tänkt att, när tid finns, lägga upp lite bilder; några från bloggen och några som inte finns här.
Jag hoppas också få igång diskussioner och utbyte med er läsare. Vi blir fler och några av er är återkommande besökare. Jag skulle gärna vilja veta lite mer om er; vilka ni är och era erfarenheter av Australien. Kanske blir det lättare att skriva några rader på Facebook-sidan än att lämna ett avtryck här.
Det finns ju givetvis möjlighet att lägga upp bilder också på Facebook. Det kommer jag att göra. Antagligen kommer jag att publicera en del som redan synts på bloggen, men jag lägger nog upp en del
annat också; kanske saker som är roliga att se men som nödvändigtvis inte passar här.

Nytt för Facebok-sidan är att den har fått en kortare, något mer lättihågkommen adress: https://www.facebook.com/australienbloggen. Den ska till och med jag klara av att minnas.

Nu gör vi något roligt. Ni som är Facebook-användare går in på Facebook-sidan och skriver en kort kommentar om ert bästa Australienminne. Givetvis får ni gärna lägga in samma text här nedan om ni har lust.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tyck till!

Skriv din kommentar nedan eller lämna en trackback från din sida. Det går även bra att prenumerera på kommentarer till detta inlägg via via RSS.

Som den sanne Australienälskare du är skriver du inga dumheter och håller dig till ämnet. Spam undanbedes vänligen.

Följande HTML-taggar går att använda:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Gravatarer funkar här. Vill du ha en egen globally-recognized-avatar, surfa in här.