Home » Australienbloggen

Australienbloggen ett år!

1 mars 2011 2 583 visningar 4 kommentarer

Tiden flyger fram. I dag är det ett år sedan jag publicerade mina första inlägg. Det har varit mycket arbete med Australienbloggen, men samtidigt har det varit ett roligt och lustfyllt arbete. Det är lite som att resa tillbaka till Australien, när jag redigerar bilder från mina resor och minns och drömmer mig tillbaka.
Vad som också är roligt är att det finns så mycket kvar att skriva om. Jag gjorde nyligen en lista över det som jag planerar att publicera artiklar om. Det blev en mycket lång lista, och därtill kommer ju dessutom det inte som ännu är påtänkt: Nya idéer, mer inspiration och händelser i Australien, som kräver att jag skriver något. Australienbloggen kommer alltså ha en lång livslängd.

Vilka artiklar har intresserat er mest?
På överlägsen förstaplats ligger alltjämt intervjun med Jenny Alexandersson på Aftonbladet. Hon var vänlig att länka till den från sin egen blogg; därav det stora intresset. Fortfarande över ett halvår senare hittar många hit den vägen. Kul!
Som god tvåa kommer När är Australien bäst? Just ”När är Australien bäst” eller ”När är det bäst att åka till Australien” är de söksträngar på Google, som tar flest besökare till Australienbloggen tillsammans med ”Flyg till Australien”. Just Flyg till Australien ligger på tredje plats.
Jag tycker att det är roligt att mina två stora intressen djur och natur samt musik innehar fjärde och femte plats.

Vad står på tur härnäst då? Sydney! Imorgon kommer äntligen en artikel som handlar om Sydney. About bloody time…

Ta nu en extra kaka till kaffet idag. Det ska jag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Kommentarer »

 • Resedrömmen säger:

  Grattis Australienbloggen på 1-års dagen! Det är en intressant blogg med bra innehåll som är kul att följa.

  /Resedrömmen

 • Johan Drejenstam (author) säger:

  Och Australienbloggen säger bock och tack till Resedrömmen, som är en mycket trevlig sajt att besöka för senaste nytt om resor och turism. Rekommenderas!

 • Ulrika Brohede säger:

  Grattis! Verkligen roligt att du tagit den så långt och att det finns en lång lista kvar! Ser fram emot fortsättningen med en förhoppning om att en dag kunna få planera en ny resa dit och få massor av inspiration härifrån.

 • Johan Drejenstam (author) säger:

  Tack Ulrika!

Tyck till!

Skriv din kommentar nedan eller lämna en trackback från din sida. Det går även bra att prenumerera på kommentarer till detta inlägg via via RSS.

Som den sanne Australienälskare du är skriver du inga dumheter och håller dig till ämnet. Spam undanbedes vänligen.

Följande HTML-taggar går att använda:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Gravatarer funkar här. Vill du ha en egen globally-recognized-avatar, surfa in här.